sreda, 3. oktober 2007

Posebna droga:)

Konč spet mal pišem, tokrat mal bol konkretno - se mi zdi:) Danes bomo neki povedal o MSN-ju, ki je na nek način moja droga. Sicer je bol zdrava od preostalih, ampak seveda ni najbolš da večino svojga prostega časa preživim za škatlo ( beri: compom), tipkam po tipkovnici in bulim v zaslon:) MSN mam že ...precej cajta, sam da, ko sm bla še mlada in neumna niti ni bil tolk popularen, kot zdj ko se staram pa postajam bol nora in iz dneva v dan preživim več časa na msn. Enostavno vsak večer oz. popoldan kar nekaj uric presedim, zatoplena v pogovore. Mislim, da vem ka je vzrok, ampak to zdj niti ni važno. Sprašujem se zakaj smo ljudje taka živa bitja, da svoj še tako prekratek prosti čas namenjamo MSN? res je, da To predstavlja mojo sprostitev, čeprav vem da bi za moje možgane veliko bolj koristil sprehod po prelepi Brestanici. Verjetno je odgovor na dlani. Prijatelje imam najrajši na tem svet in pomenjo mi vse, ampak včasih bi blo dobr, da bi počela tut kj druga... velik bolš bi blo, da bi se raje s prijatelji odpravila na pijačo, na koncert, sprehod, na igrišče in z njimi imela prav pogovor, takšnega z vsemimi mimikami, kretnjami in pogledi, ki jih preko MSN-ja zagotovo ne moreš doživeti..Kakorkoli, msn je le pretveza s pomočjo katere spoznavamo nove ljudi..ampak vsi ti pogovori nisi pristni, niso v živo in vsi se prekleto dobro zavedamo da je po MSN-ju, sms-ih in telefonskih pogovorih veliko lažje spoznati osebo ji povedati da ti je všeč/ da jo imaš rad/ da je ne maraš.... . vendar vse skupaj nima enakega pomena, kot če stopiš do določene osebe in se z njo pogovoriš na 4 oči.
MSN je živ dokaz, da nam moderni svet prinaša tudi veliko slabih stvari, in da bi blo mogoč bolje da ga sploh ne bi mela. Sj je vse fino in fajn sam še mal pa se ljudje med sebej več ne bomo pogovarjali, ampak bomo obvladali le še tipkanje in klepetanje preko neta. Posledico bodo sj bomo ljudje zgubil tist stik s sočlovekom ki je pomembnejši od vsega brezveznega tipkanja po računalniku.
No ampak jst se ne bom ukvarjala s tem ka bo, pa ka ne bo:)
Ta post sm napisala z namenom da mi bo kdo svetoval kak nj jst zmanjšam količino te substance ( MSN mislim ne:)...ka nj počnem druga in na kakšn način nj preživim svoj prosti čas?
Velikokrat sm že rekla, ta tedn pa ne bom šla na MSN...ampak to je vse ostal sam pr besedah zaenkrat:) help me plis:)hehe

se opravičujem k je spet tak dolgi post, sam jebiga če ma pa človek velik za povedat:)

fsm...mejte se radi....**

10 komentarjev:

Drax pravi ...

Pomoje je (skoraj) vseeno s kom/čim si zasvojen. Težko se je odvadit.
Se pa da. Najbolj učinkovito je z voljo. Sam treba je bi vztrajen...
Glih sem si nehu nohte grzizt....





Hvala hvala

Mrs. SmaLL wOmAn pravi ...

Ojoj..js se čokoladi ne morm odpovedat..sm probala..tt vztrajnost je en k****..jok brate, ODPADE!!
Tk d mala če ti to paše ti kr:P
Drgač pa mene poklič pa bomo šle mal unaravco<3**

Mrs. SmaLL wOmAn pravi ...

hja mata obadva prov:)kjer je volja tam je pot...sam ne morem se odvadt k mislim da tut nimam prave volje. ali pač? hehe čestitam drax za tvoj podvig prenehanje grizanje nohtov:)

klarchy doro te bom od zdj naprej skoz klicala:) čokolada je zakon:D vsaj ni škodljiva tko k mns

Vid. pravi ...

msn sux!

Mrs. SmaLL wOmAn pravi ...

ja vid...ampak zako smo vseen po 2-3 ure na dan prklućeni na msn??

mouna pravi ...

uff.. pa ne za compom se pogowarjat.. gostila bolš.. sicer mal bolj drgo, vendar definitivno bolj zdravo.. (rdeč vin je dobr za kri .. hehe ..)

Hana pravi ...

hmm.. ninči.. vrjetno zato kr pol bi blo men dougčas.. jst sm kriva.. :W
sorry vido :DDDD

drgač pa.. msn je nujno zlo.. :O to vedno napišem.. ˇˇ

Mrs. SmaLL wOmAn pravi ...

hehe mouna:) za kri vse nardim:P...za vsako ceno...drgač pa ja gostilne res zbližujejo ljudi:)

hanch :) maš prov ja...msn je bedarija k pokvarja svet:S sam ka ko si brez msn težko predstavlam ka bi počela ob večerih:)

Vid. pravi ...

zakaj? ker smo tud mi bedni...

mouna pravi ...

seweda ---> za kri use! :) fsm