torek, 8. januar 2008

13 razlogov zakaj bi bila raje moški:)

Verjetno si vsi, ki ste prebrali naslov tega posta, pomislili, da se mi je kolesje v glavi dokončno odvrtelo in da meni ni več pomoči. Morda imate prav, vendar če pomislite malo konkretneje pa imam morda prav jaz. Ni mi treba veliko premišljevati, in razloge imam hitro na dlani. Morda so za to izjavo krive moje izkušnje iz otroštva, saj sem se ob bratu in vseh sosedih, ki so začuda vsi moškega spola preživela veliko ur, dni, let- praktično celo moje otroštvo. In ni mi žal, saj sem se imela super in sem že od nekdaj uživala v fantovski družbi. In danes je z mano popolnoma enako. Rada se družim s fanti, ker mi ob njih ni nikoli dolgčas, me nasmejijo in so preprosto drugačnejši od nas punc. To seveda ne pomeni, da ne užival ob klepetih z puncami, saj tudi jaz rada blebetam o luštkanih tipih, romancah, nakupovanju, oblekah, ogovarjanju.....ampak včasih imam dovolj vsega tega oh in sploh ženskega sveta in se raje predam v družbo nasprotnega spola. Najbolje je seveda, če med njimi ni nobene moje simpatije, saj sem lahko preprosta, sproščena jaz, brez kakršnih koli zadržkov. Že kar nekaj časa ugotavljam da se fantje pogovarjajo predvsem o športu, feštah, avtomobilih in no mogoče če utegnejo tudi o puncah.Ampak če jim dobro prisluhneš in se nasmejiš skupaj z njimi pa znajo celo oni povedati kaj pametnega. Seveda pa je najbolje če je družba mešana, takšna za vse okuse in teme, sproščena, nasmejana, optimistična in srečna. Takih trenutkov je res da malo, ampak jih je potrebno pošteno izkoristiti.


Tako zdaj pa vem, da vas vse razganja in je že zadnji čas da napišem te svoje slavne razloge;D


1.Fantje so bistveno bolj sproščeni, in mnogo manj obremenjujejo kot dekleta.


2.Ne morejo zanositi, se pravi da nimajo problemov s nezaželjeno nosečnostjo, saj v primeru, da se to zgodi, lahko le spokajo kovčke in se poberejo v prvi lokal, medtem ko moramo me nositi vse to breme 9 mesecev in potem še skrbeti zanj.

3.Nikoli jih ne obišče teta s Krvavca.

4.Hitreje prebolijo nesrečno ljubezen in lažje začnejo osvajati druge, saj jih je večina bistveno manj čustvenih od žensk in tudi bolj optimističnih.

5. Ne zlomi jih vsaka ovira.

6. So veliko manj hinavski in ne zamirijo prijateljem četudi jih kdaj precej grdo zmerjajo in jih dajo čudne vzdevke, saj vse skupaj vzamejo kot šalo in se tudi sami raje nasmehnejo.

7. Kljub vsem govoričenjem da sta spola enakopravna, no ja nerada priznam ampak ja ... fantje imajo še vedno pomembnejšo vlogo v družbi, družini, razredu, službi....

8.Veliko bolje obvladajo računalništvo in zato ne norijo pri urah informatike in ne udarjajo in kričijo po ubogem računalniku.

9. Ni jim potrebno nositi dveh delov kopalk, spodnjega perila...

10. Veliko manj tarnajo nad svojim lastnim zgledom in se manj obremenjujejo s svojimi kalorijami in kilogrami, saj je za njih na svetu mnogo več pomembnejših stvari.

11.Vedno povedo tisto kar si mislijo.

12.Ni jim potrebno kar naprej poslušat zgodb o propadlih ljubezenskih zvezah.

13.Bistveno manj komplicirajo kot dekleta.


No pa smo jih nekak naštel To je moje mnenje, ki je subjektivno, ampak mislim da bi marsikatera punca lahko pritrdi podobno. Seveda imamo tudi ženske svoje prednosti, ampak če vse skupaj seštejem je rezultat v moji glavi še vedno v prid moškemu spolu. Tako je, celo svoje življenje sem okronana za žensko in pri tem ne morem ničesar spremeniti, razen tega da se čim prej sprijaznim s svojo usodo. No saj ni tako hudo, saj je tako ali tako značilno, da se ljudje vedno pritožujemo nad svojim položajem in je le redko kdo kdaj zadovoljen s stvarjo k jo ima. Seveda so teli razlogi posplošeni, to je nekako splošen vtis, ki velja v moji glavi in zavedam se, da ostajajo izjeme, ki popolnoma izstopajo iz prej naštetih razlogov. Seveda so moški kruti, robustni in nerodni, pa vendar še vedno pridni in ubogljivi kot kužki ki se pustijo razvajati in uživajo vsako sekundico življenja. Sicer pa tudi pravi moški Damjan Murko dobro ve in to tudi rad zapoje, da je srečen ker je moški. Pa naj še kdo reče da jim ni lepo:)

lepo se imejte**adios

31 komentarjev:

Hana pravi ...

Hehe Ninca, super si tole napisala. Se čist strinjam s tabo, sam še vedno pa morš bit ponosna na to da si ženska, ker mamo včasih celo več prednosti, kot pa moški.. :) (poglej v preteklost.. kdo je lahko prvi zapustu ladjo in se posedu v čolne, ob potopu Titanika, ter preživel? ;))

ŁiTTŁE STAR pravi ...

Joj joj Hana. Ti pa tvoj Titanik. HeHe. No, sicer ja pa tole prou dobr razlog ja. In res, vse ma svoje prednosti in slabosti!
Nina, ti si pa že vse povedala in se v vseh stvareh popolnoma strinjam. Tak da moški pšššššt!!

mouna pravi ...

Morm rečt, da sem se zlo nasmejala ob branju.. super post.. :) aja glede tega, da vedno povedo tisto kar si mislijo... res ne morem rečt da to drži, kr poznam preweč takih tipu k so 100x hujši glde ogowarjanja in hinawščine k pa me :( na žalost.. drgač pa super, da ti poznaš same pošten pobčke :) :) hehe

Vid. pravi ...

am, najprej, VSAKO MNENJE JE SUBJEKTIVNO. kdorkoli, kadarkoli poda mnenje, to ne bo objektivno. objektivni so lahko samo rezultati in meritve in takšne pizdarije :)

sicer pa tudi sam rad blebetam o luštkanih tipih, romancah, nakupovanju, oblekah in ogovarjanju

:D

btw: titanik <3

lisac pravi ...

ja vid ma čist prav (okol luštnih tipov):P o martinu se menmo ceu cajt :D

titanik?? :S

Mrs. SmaLL wOmAn pravi ...

Hančica: dobra izjava glede titanika: zakon film. Sm ga gledala v soboto...tko da ja, tam so mele ženske pomembnejšo vlogo:)

Mouna:nekateri tipi so tut hinavski in hujši od žensk, ampak recimo da so teji v manjšini.

Vid: vem da je vsako mnenje subjektivo sj sm napisala. Dobra mogoč si pa ti v določenoh pogledih izjema, no ja vem da si;)

Lisac: Martin je Martin:) ti se nimaš kj o njem ment:)

I am just me. pravi ...

lol glede titanika, titanik je tak žalostn da bolš da mi ga ne omenjate, neglede na to kdo je preživeu :D, drgač pa za teh 13 razlogov se pa popooolnoma strinjam :)

Vid. pravi ...

ne ne ne, ti si napisala, da je tvoje mnenje subjektivno :) razlika...
za vsako mnenje se samo po seb razume, da je subjektivno. Objektivno mnenje sploh ne obstaja. to je tko ko, da bi reku, da so to sam moje objektivne meritve temperature... kapiž?

Drax pravi ...

to ni važn sploh
Nina sem danes glih razmislu kaj je bol in ugotovil da je isti kurac...
sicer pa nakoncu vedno najebe tist k ni nč kriv - moški k mu, če ne drtzga, pol zarad vseh 13ih razlogov pol tezi BABA
tko da...
sicer sen pa bol vesel da sem 500 kot da bi bil 505
ker je pac bols
ce ne drugega...
je bols

Drax pravi ...

in če rečem da mi je všeč frizura mi je VŠEČ
in vam vsem zamerim ker ne verjamete...

Mrs. SmaLL wOmAn pravi ...

Ja Erika film je res žalosten, ampak zelo lep in resničen.

Vid recimo da zastopim ka mi hočeš dopovedat, čeprav nw no:) itq da je moje mnenje subjektivno če je to moje lastno mnenje in nima nobenih opremenljivih podatkov:)

Drax morda maš prov, sam če bi biu ti ženska bi drugač razmišlju. Najebe pa itq da tist k ni nič kriv in mu določena stvar več pomeni.

Glede frizure gospodič Drakulič maš pa morm priznat zelo čuden okus, ker so vsi drugi rekl da je obupno.Pa ne zamir k bom jokala:) No sj zdj mam že novo frizurco....BOLJŠO:)

Nik pravi ...

Okay, tole morem napisat, ne morem se zadržat :D

"ker so vsi drugi rekl da je obupno"

Če bi vsi drugi skočl z mosta, bi ti tut? :P

Drax pravi ...

Haha
Nik, samo midva sma preživela. Sam. FAK. Še vedno sma samo eni navadni BEJBI...

Mrs. SmaLL wOmAn pravi ...

Ja Nik tut jst bi skočla, ker kaj bi pa delala ne tem svetu, če bi vse osebe, ki mi neki pomenjo skočle:) Raje bi skočla z njimi, kot pa osamljeno tavala po svetu.

Vid. pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Vid. pravi ...

ok posluš zdej, jst se ne dam:
VSAKO MNENJE JE SUBJEKTIVNO!!!!
to je aksiom...
tak ko ne poudarjaš, da pozdravlaš svojo mamo, ki te je rodila, ker vsaka mama rodi svojga otroka!!!! se razumemo zdej :)?

btw: skakanje z mosta je za šibke... če bi vsi skočli z mosta, bi jim jst zajeb stisnu pa glih iz principa ne bi...

Drax pravi ...

Ok Vid, vsako mnenje NI SUBJEKTIVNO
OK?

Vid. pravi ...

aaaaaaa!!!!! vsako mnenje JE subjektivno! sam to je samo po seb umevno!!!!!

Drax pravi ...

Dost mam
OK
VID MA PROV
NE GA VEČ SPRAŠEVAT...

Mrs. SmaLL wOmAn pravi ...

Joooo ena besedo sm povdarla v svojem postu, pa se o njej taka debate pojavi. Nw no ka je pr tem tako spornega. Res je vsako mnenje subjektivno in to je samoumevno in bla bla bla...jst sm samo to poudarla, iz ne vem katerega razloga,, ker se mi je zdelo pomenbno in nisem hotla, da si to kdo drugač razlaga:)
Jst se tut ne dam Vid:)

Evo primer ko moški prav tako komplicirajo kot ženske. Morda celo nekoliko bolj:)

Vid sj smo vsi na nek način šibki, tko da bi potem vrjetno vsi skočl. NW lah probamo;)

Vid. pravi ...

ne bom več nč reku...vztrajam pa pr svojem

Drax pravi ...

NW = ?
now what?

mouna pravi ...

lei to ka sm po mailu dubila.. (sm se tkoj na tale tvoj post spounla) :)

Zakaj je dobro biti moški

Nekaj razlogov, zakaj je dobro biti moski (napisale ženske):

-telefonski razgovori so koncani v 30 sekunda

-nekaj ves o tankih

-za 5-dnevne pocitnice je dovolj en kufer

-vse kozarce marmelade lahko odpres sam

-prijatelji ne socustvujejo s tabo, ko se zredis

-tvoja rit na razgovorih za sluzbo nima nobene vloge

-ne vlacis sabo torbe z nepotrebnimi stvarmi

-svojo hrano lahko ubijes sam

-v delavnici je vse tvoje

-nikoli ti ni potrebno cistiti stranisca

-ce te kdo pozabi povabiti, je se vedno tvoj prijatelj

-spodnje gate stanejo 2000 sit in to trojne

-noben sodelavec te ne spravi v jok

-pod nivojem glave britje ni potrebno

-ni ti treba vsako noc spati poleg kosmate riti

-nikogar ne zanima, ce si pri 34 se samski

-svoje ime lahko napises v sneg

-trije pari cevljev so vec kot dovolj

-banano lahko jes v javnosti

-reces lahko karkoli, ker ti je vseeno, kaj drugi mislijo o tebi

-noben ne prekine dobrega umazanega vica samo zato, ker si ti prisel v sobo

-avto mehaniki ti povejo resnico

-ne zanima te, ce je kdo opazil tvojo novo frizuro

-vedno si enakega razpolozenja

-poznas vsaj 20 nacinov, kako odpreti steklenico piva

-sedis lahko na siroko neglede na to, kaj imas obleceno

-isto delo - boljsa placa

-sivi lasje in gube krepijo tvoj karakter

-vseeno ti je, ko ljudje govorijo o tebi za tvojim hrbtom

-s 400 milijoni spermijev na strel lahko v 15 poskusih podvojis prebivalstvo zemlje - vsaj teoreticno

-daljinec pripada tebi.......samo tebi

-ne gledajo ti v joske, ko se pogovarjajo s tabo

-obcasno riganje je pricakovano

-to da nekoga nimas rad, ne izkljucuje sexa z njo

-kaj pri bogu je celulit?

Vid. pravi ...

kompleksi žensk - izključno to.

Mrs. SmaLL wOmAn pravi ...

hahaha mouna tele razlogi so me pa nasmejal:)
MOŠKI zavidam vam;)

mouna pravi ...

ja, eni so sicer neumni, ampk jebiga, take stvari jst dobivam po mailu :)

fajn se mejte
čaw

Anonimni pravi ...

am..si že pomislna na nou post?...drgač pa: ql blog...


baaai

Anonimni pravi ...

nou post mogoče? :D

Anonimni pravi ...

Js bi tud nov post. ;)

Anonimni pravi ...

Bosak je hitrejši od svetlobe.

Anonimni pravi ...

potrebo, da preverijo:)